Wie ben ik?

Heyhoii iedereen!

Mijn naam is Alex, 28 jaar oud geboren in Alblasserdam en woon al een paar jaar in Dongen (Noord-Brabant). Door de spierziekte Arthrogryposis Multiplex Congenita leef ik al heel mijn leven op vier wielen. Mijn levensmotto is Hakuna Matata (geen zorgen)! Ook heb ik moeten leren omgaan met acceptatie (of juist niet) van buitenaf.

Sinds 2011 is er bij mij pdd-nos (een vorm van autisme) geconstateerd. M’n hobby’s zijn met mensen omgaan, voor anderen klaarstaan, leuke dingen ondernemen en computers zijn helemaal mijn ding! Ik vind het leuk om te programmeren, vooral in websites doe ik veel. Zo ook voor een mediabedrijf van een vriend waar ik veel mee samenwerk! Zelf bouw ik ook websites voor anderen en help ik met alle technische gebeuren rond een website heen. Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten van je eigen blog, dan kan je mij ook altijd contacten!

Ik ben christelijk opgevoed door mijn ouders. Mijn favoriete films zijn toch vooral animatiefilms, Disney/Pixar. Toy Story blijft toch m’n grote favoriet! M’n favoriete muzieksmaak is pop en Nederlandstalig. Beetje de richting op van Acda & de Munnik, daar blog ik ook soms over!

Uit eigen ervaringen geef ik gastlessen op scholen om te vertellen over mijn eigen leven, mijn handicap en wat ik bijvoorbeeld allemaal heb meegemaakt. Bijvoorbeeld gepest op school. Ik weet dat dit op scholen meestal gevoelige onderwerpen zijn en dat er veel vragen over zijn. Via deze weg wil ik mijzelf graag aanbieden met gastlessen voor op scholen om onderwerpen zoals deze bespreekbaar te maken en hierin mijn leven als voorbeeld te laten zien. Op de pagina gastlessen staan er onderwerpen waar ik eventueel over kan vertellen.

Als je verder nog vragen hebt, mag je ze altijd mailen via het contactformulier!