Alex' Story

Opgewekte Ziel Overlever + Jongerendag

Wie is er weleens bij Opwekking geweest? Wie is er weleens bij EO Jongerendag geweest? En wie is er weleens bij Soul Survivor geweest? (Dat laatste ik ook niet!) Maar blijven mooie evenementen om erover te horen. Waar ik zo enorm van baal soms is dat als je in een rolstoel zit, niet zo makkelijk daar bijvoorbeeld kan k(r)amperen. Je kan hooguit een dag maar gaan! Maar dat is ook niet altijd leuk. Je maakt dan niet echt alles mee.

Waar ik ook meezit, bij de tienertent (toentertijd dat ik ging) word je op een verhoogd rolstoelpodium gezet. Of bij EO-jongerendag op een aparte tribune. Hoe dat bij SS gaat weet ik (nog) niet.

Maar toch heb ik altijd heb gevoel dat als ik naar Opwekking ga of naar EOJD ging, meer buitengesloten voel dan dat je er ook echt bij hoor. Terwijl wij (meervoud, iedereen) allemaal één zijn.

Mijn droom en een dingetje wat toch op mijn bucket list heb staan, om voor 1.000 mensen m’n getuigenis te mogen vertellen. Te laten zien dat mensen met een handicap niet anders zijn!

  1. Vivian 29 september 2015 20:35
    Ik denk dat het ook veel te maken heeft met zelf gewoon laten zien wie je bent en dat je ook gewoon mee kunt doen en dergelijke. Zo probeer ik het in ieder geval altijd te doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Alert: Content is protected !!